1. Home
  2. Over ons
  3. Arbeidsvoorwaarden

Jouw talent is ons vermogen

We bieden jou daarom aantrekkelijke en transparante arbeidsvoorwaarden, met oog voor de toekomst, persoonlijke ontwikkeling en met ruimte voor flexibiliteit. Een moderne set arbeidsvoorwaarden die uitstekend aansluiten bij onze identiteit als zelfstandig en gespecialiseerd wealthmanager en de markt waarin wij opereren.

Salaris

Bij Van Lanschot Kempen vinden wij dat jouw salaris zowel intern als extern eerlijk en gelijkwaardig moet zijn. We bieden daarom een competitief salaris voor al onze rollen, waarbij wij altijd streven naar een evenredige en transparante beloning binnen alle talentgroepen. Hierdoor kunnen we samen gemotiveerd bouwen aan de toekomst van ons bedrijf.

 

Flexibiliteit: het vermogen om te kiezen 

Omdat jouw wensen verschillen van die van je collega, kun je bij ons zelf keuzes maken in je arbeidsvoorwaarden. Naast je salaris krijg je daarom bij ons een flexbudget. Voor bepaalde contracten geldt dat het flexbudget reeds is opgenomen in het salaris. 

 

Het flexbudget wordt opgebouwd uit een aantal componenten: de vakantietoeslag, de 13e maand en jouw bovenwettelijke verlofdagen die omgezet zijn in geld.

Jij bepaalt waaraan je het budget besteedt:  het budget opsparen voor een later moment in het jaar of je spaart bijvoorbeeld verlofuren voor een specifiek verlofdoel:  als aanvulling op een sabbatical, ouderschapsverlof of je gebruikt ze voorafgaand aan je pensioen.

Maak je geen keuze? Dan wordt het geld gereserveerd en aan het einde van het jaar wordt het gehele budget (of het restant) aan jou uitgekeerd.

Een goede balans tussen werk en privé

We vinden het belangrijk dat je keuzes kunt maken op welke manier jij invulling geeft aan de combinatie van je werk en privéleven. In iedere levensfase. 

Je komt voor teammeetings of brainstormsessies naar kantoor en verder werk je in overleg thuis. Ook daar zorgen we dat alles is geregeld: van een stevig bureau tot een bureaustoel. Dit noemen we ook wel onze ‘hybrid way of working’.    

Daarnaast heb je op algemeen erkende feestdagen recht op een vrije dag. Wil je Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag verruilen om een andere religieuze feestdag vrij te zijn bijvoorbeeld Eid Al Fitr? Dat kan!

Verschillende mogelijkheden om een langere periode verlof op te nemen.

Groei

Jouw ontwikkeling helpt ons om te groeien. Wij geloven dat de ontwikkeling van onze medewerkers cruciaal is voor het succes van onze organisatie.

We hebben verschillende Learning & Development programma's zodat jij je kunt ontwikkelen binnen (of buiten) je specialisme. 

Of je nu net van de universiteit komt, een ervaren professional bent of als trainee bij ons start: het Learning & Development aanbod geldt voor iedereen.
 

Pensioen

We bieden je niet alleen arbeidsvoorwaarden die je nu goed uit komen, we denken ook aan later voor als je niet meer bij ons werkt. 

Iedere maand stelt Van Lanschot Kempen voor jou een premie beschikbaar. Daarmee bouw je een inkomen op voor later. Hoeveel inkomen precies? Dat is nu nog niet bekend. De hoogte van de premie is wel bekend. Die hangt af van je salaris, je leeftijd en of je fulltime of parttime werkt.

 

Ready to jump in?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals en stagiaires!