1. Home
  2. Over ons
  3. Inclusie en Diversiteit

Inclusie & Diversiteit

Onze inzet voor inclusie en diversiteit gaat hand in hand met onze ambitie om bij te dragen aan een duurzame en meer inclusieve wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat wij, om dit effectief te kunnen doen, een inclusieve werkplek moeten bevorderen waar iedereens unieke bijdrage wordt gewaardeerd en waar wij onze verschillende talenten optimaal benutten.
Wil je meer weten? Lees dan onze Inclusion & Diversity policy

Het werven en behouden van divers talent

Wij willen de best mogelijke teams samenstellen en zijn ons ervan bewust dat wij daarvoor een diverse selectie van kandidaten moeten aantrekken. Wij geloven dat verschillende profielen nieuwe inzichten geven en wij zetten ons in om deze talenten op de juiste plaats in te zetten en te behouden. Wij zijn gedreven om te zorgen voor gelijke kansen en de groei van onze medewerkers te ondersteunen door hen ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Wij streven ernaar dat onze werving op een inclusieve manier plaatsvindt. Onze selectie teams bestaan uit collega's met verschillende achtergronden en wisselen regelmatig om een frisse kijk te houden op de mensen die we aannemen.
Video

Inclusion and Diversity

Maarten Edixhoven, CEO

Wij streven structureel naar inclusief werkgeverschap

Om een inclusieve werkomgeving te bevorderen, moeten we ervoor zorgen dat we luisteren naar degenen die ongepast gedrag ervaren, dat we een open dialoog voeren en dat we de expertise van anderen verwelkomen.

Een persoonlijke benadering staat voorop richting onze klanten; op dezelfde manier worden onze collega's uitgenodigd om hun verhalen, ambities en uitdagingen te delen om in gesprek te blijven en bewustzijn te creëren van het belang van een inclusieve omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Flexibele en inclusieve arbeidsvoorwaarden

Om onze werknemers de ruimte te geven hun persoonlijke identiteit tot uiting te brengen en aan hun individuele behoeften tegemoet te komen, zetten wij ons in om flexibele en inclusieve arbeids- en werkomstandigheden aan te bieden en zo een groter gevoel van saamhorigheid voor al onze collega's te stimuleren.

Voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden, ga je naar deze pagina.

Flexibele arbeidsuren, locatie en thuiswerk mogelijkheden
Wij voorzien financieel in 20 weken zwangerschapsverlof, 6 weken ouderschapsverlof en 6 weken adoptieverlof.
Wil je Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag verruilen om een andere religieuze feestdag vrij te zijn bijvoorbeeld Eid Al Fitr? Dat kan!