1. Home
  2. Over ons
  3. People & projects
  4. Business Services - Ad van Schijndel

Een dag op kantoor met ...

Ad van Schijndel - Teamleider Finance
Ad van Schijndel, Teamleider Finance op de afdeling Finance, Reporting & Control in Amsterdam. 
 
Wat doe jij/doet jouw afdeling precies? 
Binnen het Finance-team verwerken wij alle facturen, declaraties en betalingen van Van Lanschot en Kempen. Ook zorgen we ervoor dat alle bijkomende werkzaamheden met betrekking tot mutaties in de financiële administraties van Van Lanschot en Kempen worden verwerkt en beantwoorden we de vragen vanuit collega's en leveranciers hierover. 
 
Wat is de toegevoegde waarde van de afdeling/jouw werk voor de klant? 
Wij proberen alles op tijd te betalen en denken mee als er veranderingen komen binnen de organisatie, zoals nieuwe systemen of wijzigingen van boekingen. Het Finance team bestaat, naast mijzelf, uit vier dames. 
 
Wat is kenmerkend voor je werkdag/werkweek? 
We hebben natuurlijk een aantal vaste deadlines die we moeten halen, maar omdat ik heel wat jaren binnen de afdeling Finance meeloop, word ik regelmatig gevraagd om input door verschillende collega's. Een voorbeeld: onlangs hebben we de doorbelastingen binnen Kempen en van Lanschot opnieuw opgezet en een automatiseringsslag gemaakt voor boekingen die elke maand gemaakt moeten worden. 
 
Waar ben je trots op? 
Ik durf wel te zeggen dat wij binnen onze afdeling kwalitatief goed werk leveren. Daarnaast heerst op de afdeling een goede sfeer, en dat vind ik als manager heel belangrijk.  
 
Met welke Van Lanschot Kempen collega's heb je (regelmatig) contact? 
 
Het zijn er teveel om op te noemen, iedereen die vragen heeft over facturen en/of declaraties weet mij te vinden. Ik werk nu 29 jaar voor Van Lanschot dus heb al met heel wat collega's aan tafel gezeten. 
Ad van Schijndel is 50 jaar en woont met zijn vrouw in Sint-Michielsgestel. Hij staat iedere werkdag om 05:15 uur op en gaat met de fiets/trein naar Amsterdam. Rond 18:00 uur staat het avondeten op tafel. De doordeweekse avonden zijn gereserveerd voor wielrennen, badminton en bestuursfuncties in diverse verenigingen. In het weekend wielrennen en badminton. Voor zijn twee kleinkinderen maakt hij altijd tijd.