1. Home
 2. Stages
 3. Financieringsspecialisten - Stage
Private Banking

Financieringsspecialisten - Stage

 • Den Bosch
 • Voltijds
 • Bachelor
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Ondernemerschap
 • Samenwerken

Creëer je eigen toekomst

Je kan onder begeleiding van onze specialisten ervaring op komen doen als Financieringsspecialist. Bij Van Lanschot Kempen doe je dat voor een groep vermogende klanten die zelf vaak ook verstand van zaken hebben. Een gespecialiseerde omgeving dus.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als Financieringsspecialist bij Van Lanschot Kempen. Je zal projectmatig te werk gaan een zal het hele spectrum van het werk als financieringsspecialist te zien krijgen. Voor sommige werkzaamheden ben je soms op kantoor Nijmegen.

Verder ben je bezig met het:

 • Meelopen met de financieringsspecialisten binnen Private Banking;
 • Centraal en met financieringsspecialisten uit regio Noord Oost;
 • Het (mede) voorbereiden van kredietaanvragen;
 • Het afhandelen van administratieve werkzaamheden met betrekking tot kredietaanvragen;
 • Diverse administratieve werkzaamheden ten behoeve hypothecaire administratie;
 • Het controleren van bestanden in de (krediet)systemen.

Jouw talenten

Open, direct en leergierig. Zo kunnen we jou tijdens je stage het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook geïnteresseerd bent in het proces van krediet verlening en het belang van de klanten voorop kan stellen, zonder het belang van de bank uit het oog te verliezen. Daarnaast heb je:

 • HBO of WO Denk niveau en bezig met een bachelor/master opleiding in commerciële, economische of financiële richting;
 • Goede kennis van Office toepassingen zoals Excel en Word;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal.

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Met een groep van 30 collega’s houden wij ons dagelijks bezig met het formulieren van op maat gemaakt advies voor onze klanten. Dit doen wij vanaf de Van Lanschot toren in Den Bosch.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg tijdens je stage:

 • Een stagevergoeding van € 650,- op basis van 40 uur;
 • Een groot netwerk van mede-stagiairs en young professionals.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Werken aan het vermogen van morgen

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan hieronder.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Carmella Henkelman 06- 89933504,  Erik Vogels, via e.a.w.vogels@vanlanschot.com tel: 06-22328762 of Max van Bennekom, Campus recruier, via m.vanbennekom@vanlanschotkempen.com of 06-51584705.

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.