1. Home
 2. Stages
 3. Meewerkstage Global Property Research
Securities

Meewerkstage Global Property Research

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Bachelor WO
 • Analytisch denken
 • Marktgerichtheid
 • Onderzoeksvermogen

Jouw baan

Een stage bij GPR is in eerste instantie bedoeld om kennis te maken met de financiële wereld in het algemeen. Daarbij zal de focus liggen op beursgenoteerde aandelen in de sectoren vastgoed en infrastructuur, en voornamelijk de benchmarking van deze beleggingen. Je werkt als stagiair direct mee in een team en houdt je bezig met het onderhouden en ook het creëren van GPR's benchmarks. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante ondernemingen evenals met (internationale) institutionele beleggers. Door de vele ontwikkelingen bij GPR zijn er veel verschillende projecten waar een actieve deelname wordt verwacht.

Op dit moment zijn we op zoek naar een stagiair vanaf september 2020. 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar een student die in de eindfase van zijn/haar academische studie zit, bij voorkeur een economische/financiële studie. Wij zoeken een ondernemende, gedreven kandidaat die klantgericht is. Andere belangrijke competenties zijn analytisch vermogen, zelfstandigheid en handigheid in het werken met Excel. Wil je alles uit je stage halen én het verschil maken voor onze klanten door heel Europa?

Check dan je profiel:

 • WO Bachelor of masterfase;
 • Uitstekende studieresultaten;
 • Kennis en handigheid in Excel;
 • Aantoonbare affiniteit met financiële wereld.

Ons bedrijf

Kempen is gespecialiseerd in vermogensbeheer (Kempen Capital Management), corporate finance en effectenbemiddeling (Kempen Merchant Bank). Wij zijn een boutique zakenbank met een sterke focus op een aantal sectoren, waardoor we de meeste toegevoegde waarde kunnen leveren aan klanten. We stellen persoonlijke aandacht, kennis en ervaring voorop. Dit doen we al meer dan 100 jaar en inmiddels met zo’n 400 collega’s. We zijn allemaal nét even anders maar we hebben allemaal lef en ambitie. Kempen is onderdeel van Van Lanschot Kempen. Met labels als Kempen (vermogensbeheer, corporate finance en effectenbemiddeling), Van Lanschot (private banking) en Evi (online beleggen) vertalen we onze historie naar de wereld van nu.

Global Property research
Global Property Research (GPR) is een dochteronderneming van Van Lanschot Kempen te Amsterdam. GPR maakt en onderhoudt vastgoedaandelen indices die gebruikt worden als benchmark of als onderliggende waarde voor financiële producten. De wereldwijde klantenbasis, die voornamelijk bestaat uit institutionele beleggers en vermogensbeheerders, maakt GPR tot een bedrijf met een internationale focus. In haar niche behoort GPR tot de top 4 grootste aanbieders ter wereld, om deze positie te handhaven is GPR voortdurend op zoek naar nieuwe kansen. Zo is er een samenwerking met Solactive AG waardoor de indices nu ook real-time aangeboden worden, als ook een samenwerking met de Asia Pacific Real Estate Association (APREA). Dit zorgt voor een grote groep nieuwe potentiële klanten en daarmee ook voor een groot aantal uitdagingen.

Wij bieden

Turning talent into value. Dat is wat we bij Kempen doen. Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en we geven onze medewerkers dan ook talloze mogelijkheden om te groeien als persoon en in het vakgebied. Bij Kempen kun je rekenen op:

 • een stage en een reiskostenvergoeding.
 • een stageplek waar je écht waarde kunt toevoegen.
 • waardevolle feedback en heel veel leermomenten.etrostation
 • Jouw stageplek bevindt zich op Amsterdam Zuidas. Op loopafstand van het trein- en metrostation.

Geïnteresseerd?

Ben je er klaar voor om met ons het verschil te maken? Om kennis en ervaring op te doen bij onze leidende zakenbank? En ben jij toegewijd om samen met ons en onze klanten te groeien? Bij 3 keer een volmondig ‘ja’ kunnen we niet wachten om kennis met je te maken. Solliciteer naar deze stage.

Op dit moment zijn we op zoek naar een stagiair vanaf september 2020. 

Wil je eerst nog meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Marco Ambrosini via 0630355004 of m.ambrosini@vanlanschotkempen.com

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.