1. Home
 2. Stages
 3. Private Banking, Regio West - Stage
Private Banking

Private Banking, Regio West - Stage

 • Rotterdam
 • 32 - 40 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Initiatief
 • Onafhankelijkheid

Creëer je eigen toekomst

Voor regio West zijn wij per september op zoek naar een Stagiair(e) Private Banking. Hier zal je onderdeel worden van het team Relatiemanagers. Onder hun begeleiding zal je de kans krijgen om kennis op te doen en je te ontwikkelen in de wereld van Private Banking.

Daar zet je graag jouw talenten voor in tijdens je stage bij Van Lanschot Kempen. Je zal Private Bankers ondersteunen in het voorbereiden van klantafspraken en het verzamelen, analyseren en uitwerken van relevante gegevens;

Verder ben je bezig met het:

 • Het ondersteunen van de uitvoering van de contactplanning met cliënten;
 • Voorbereiden en uitvoeren van marktbewerking activiteiten, inclusief de bewaking van de follow-up;
 • Voorbereiden en uitwerken van vermogensregie- en beleggingspitches en bezoekrapportages vermogensbeheer;
 • Signaleren van commerciële kansen bij gesprekken met de cliënt, voorbereiding en uitwerken van afspraken.

Jouw talenten

Communicatief sterk, Enthousiast en Initiatiefrijk. Zo kunnen we jou als Stagiair(e) het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook zelfstandig en in een teamverband goed functioneerd. Daarnaast:

 • Ben je 3e / 4e Jaars WO/HBO student;
 • Ben je minimaal 5 maanden beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
 • Werk je klant- en servicegericht en kun je omgaan met details;
 • Ben je de Nederlandse taal in taal en in schrift machtig.
 

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

De visie van Regio West staat in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om samen met 60 collega’s synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Als stagiair draag je direct bij aan deze dienstverlening voor onze relaties.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

 

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je tijdens je stage:

 • Een bruto stagevergoeding van € 650,- op basis van 40 uur;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om in overleg thuis te werken;
 • Een Stagebegeleider die je persoonlijk begeleid tijdens je stage.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Werken aan het vermogen van morgen

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer hieronder.

Heb je nog vragen? Laat het Jill Houweling, Relatiemanager Regio West weten via 0613791375 of jill.houweling@vanlanschot.com.

Of Max van Bennekom, Campus Recruiter via 0651584705 of m.vanbennekom@vanlanschotkempen.com

 

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.