1. Home
 2. Stages
 3. Private Banking Healthcare - Stage
Private Banking

Private Banking Healthcare - Stage

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid

Creëer je eigen toekomst

Ervaring op doen in de kernactiviteiten van de beste Private Bank van Nederland. En dat onder begeleiding van onze Bankers Dat is wat de stage Private Banking Healthcare jouw kan bieden.

Daar zet je graag jouw talenten voor in tijdens je stage bij Van Lanschot Kempen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het ondersteunen van het vaste team van Bankers en relatiemanager bij het uitvoeren van de dagelijkse advisering van onze zorgondernemers.

Verder ben je bezig met het:

 • Advisering;
 • Compliance;
 • Kredietbeheer en
 • Marketing van en binnen de afdeling Healthcare.

Jouw talenten

Zelfstandig, Initiatiefrijk en denken in oplossingen. Zo kunnen we jou tijdens je stage het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook Accuraat en goed georganiseerd bent om de overzicht te houden over de werkzaamheden en deze goed uit te voeren. Daarnaast:

 • Volg je een hbo- of wo-opleiding in een commerciële, economische of financiële richting of op het gebied van marketing;
 • Heb je een interesse in Private banking;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

Van Lanschot Healthcare richt zich heel specifiek op zorgondernemers en hun onderneming: tandartsen, orthodontisten, dierenartsen, apothekers, 1e lijns zorg en medisch specialisten. Bij de afdeling Healthcare werken gespecialiseerde bankers en relatiemanagers die bekend zijn met de financiële vraagstukken van de zorgondernemer in alle fase van zijn/haar beroep, praktijk, apotheek of zorgonderneming.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je tijdens je stage

 • Een bruto stagevergoeding van € 650,- op basis van 40 uur;
 • Flexibele werktijden; Je komt voor teammeetings of brainstormsessies naar kantoor en verder werk je in overleg thuis;
 • Een Stagebegeleider die je persoonlijk begeleid tijdens je stage.


En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Werken aan het vermogen van morgen

Ben je er klaar voor om met ons waarde toe te voegen? Solliciteer dan naar deze stage.

Wil je eerst nog meer weten? Zaïra van de Gronden beantwoord al je vragen via 06-57712314 of Z.Vandegronden@vanlanschot.com

Of Max van Bennekom, Campus recruiter via 06-51584705 of M.vanbennekom@vanlanschotkempen.com.

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.