1. Home
 2. Stages
 3. Stage Product & Solutions Development
Asset Management

Stage Product & Solutions Development

 • Amsterdam
 • 24 uur
 • Bachelor
 • Analytisch denken
 • Omgang met Details
 • Plannen & Organiseren

Creëer je eigen toekomst

Je hebt interesse in de financiële sector en in beleggen in het bijzonder. Je leert graag alles omtrent het oprichten van nieuwe beleggingsfondsen en wat er allemaal komt kijken bij het beleggingsaanbod van Van Lanschot Kempen.

Hier kan je jouw talenten voor inzetten als Stagiair(e) binnen het Product & Solutions Development team. Ons team is onderdeel van Investment Stategy & Solutions, de vermogensbeheerder van Van Lanschot Kempen. Gedurende jouw stage draai je volledig mee binnen ons team en help je bij alles wat te maken heeft met beleggingsfondsen.

 Je zult je tijdens jouw stage voornamelijk bezighouden met nieuwe fondsen en shareclasses die worden opgericht. Daarbinnen focus je je op onder andere:

 • het meehelpen aan fiscaal gerelateerde werkzaamheden;
 • het actueel houden van onze beleggingsproducten bij externe dataproviders;
 • meedenken en -helpen aan procesverbeteringen en het standaardiseren van processen binnen Product & Solutions Development.

Je kunt bij ons stage lopen voor de periode van januari/ februari 2023. Er is mogelijkheid om te starten in december 2022. 

Jouw talenten

Punctueel, analytisch en goed georganiseerd. Zo kunnen we jou het best omschrijven. Talenten die jij inzet om bij te dragen aan de ontwikkeling van beleggingsproducten voor onze klanten. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook goed overzicht kunt bewaren en leergierig bent. Daarnaast: 

 • volg je een hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting Economie, MER, International Business, Finance, Accounting of ICT;
 • heb je een proactieve houding waardoor je alles uit jouw stage haalt;
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je bent minimaal 4 maanden beschikbaar, voor minimaal 3 dagen per week.

 

 

Zijn wie je bent

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises. 

Deze functie kent een grote verscheidenheid aan afwisselende werkzaamheden op het gebied van beleggingsfondsen en vermogensbeheeroplossingen en biedt je de mogelijkheid om je snel tot een specialist op deze terreinen te ontwikkelen. Je komt terecht in een ambitieus team.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!  

Turning your talent into value

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Als stagiair(e) kan jij bij ons rekenen op:

 • een stagevergoeding van € 650,- per maand (op fulltime basis);
 • begeleiding, continue feedback en leermomenten;
 • de mogelijkheid om je kennis en netwerk te verbreden;
 • een kickstart van jouw carrière binnen Investment Management.

 

Toon je interesse!

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan via onderstaande button.

Heb je nog vragen? Laat het Larissa Hijgemann weten via l.hijgemann@vanlanschotkempen.com.  

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.