1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Power Apps Ontwikkelaar
Digital & Technology

Stagiair(e) Power Apps Ontwikkelaar

 • Den Bosch
 • 32 - 40 uur
 • Bachelor
 • Expertise
 • Initiatief
 • Kwaliteitsgerichtheid

Creëer je eigen toekomst

Voor de afdeling IT Workplace Services zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons komt helpen bij het verder ontwikkelen van één van onze Power Apps. De afdeling IT Workplace Services bestaat uit vijf verschillende teams die elk voor een deel verantwoordelijk zijn voor de IT dienstverlening van en voor onze medewerkers wereldwijd, waaronder de Autorisatie Management.

Autorisatie Management houdt zich bezig met het beheren van alle rechten-, rollen- en groepen binnen onze organisatie. Met de komst van het Agile Scrum werken zijn de medewerkers niet enkel meer ingedeeld in verschillende HR-afdelingen, maar zitten onze medewerkers ook in een DevOps team. Onze huidige HR-systemen kunnen dit niet aan en dat maakt het lastig om uit te vragen in welk team een medewerker nou precies zit. Tijdens een hackaton in april 2022 is een start gemaakt met het maken van de app “H2ITPenS”, wat refereert naar How to ITP&S, de naam van onze business unit.  

Met deze stageopdracht willen we graag iemand hebben die ons komt helpen om deze app verder te ontwikkelen en die tevens gaat onderzoeken wat deze app nog meer voor potentie heeft?

Je bent leergierig, nieuwsgierig en techniek spreekt je aan.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Requirements ophalen over eisen en wensen bij de diverse stakeholders;
 • Een backlog maken van al deze requirements;
 • Samen met de Product Owner zet je deze requirements in volgorde van meeste toegevoegde waarde;
 • De Power App vervolgens zelf verder bouwen dmv het Microsoft Power Platform;
 • Na iedere sprint een demo geven aan je belangrijkste stakeholders.

Jouw talenten

Groots denken, klein beginnen. Zo kun je bij Van Lanschot Kempen impact maken. Op onze klanten en de maatschappij. En die wil om impact te maken, dat zit in je. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden om onze diensten aan onze medewerkers te verbeteren? Neem het initiatief!

Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je communicatief vaardig, werk je graag samen met collega’s,  heb je een klantgerichte instelling en weet je deze mentaliteit ook binnen het team goed te borgen. En dat je dan nog niet zo veel ervaring hebt, dat vinden wij niet erg. Want jouw drive om te willen leren en het uiterste uit jezelf te halen maakt dit meer dan goed. Ook heb je:

 • Je volgt een opleiding op hbo-niveau en zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van minimaal 32 uur per week;
 • Je bent klantgericht;
 • Je werkt georganiseerd en accuraat;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je bent ondernemend en pro-actief.

Zijn wie je bent

Van Lanschot Kempen is gespecialiseerd in de toekomst. Al sinds 1737. Vandaag, zo’n 300 jaar later, gaat ons verhaal – over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland – verder. Met labels als Van Lanschot (Private Banking), Evi (online beleggen) en Kempen (Merchant Bank & Asset Manager), vertalen we onze historie naar de wereld van nu. Dit doen we met zo’n 1.700 collega’s, verdeeld over de 3 labels en de holding in een moderne technologisch vooruitstrevende omgeving. Bij elkaar opgeteld werken we dus al bijna 3 eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten.

Van Lanschot Kempen:

Bij Van Lanschot staat persoonlijke aandacht al sinds 1737 voorop. We zijn een wealth manager die de mens centraal stelt en feilloos aanvoelt wat de klant nu écht nodig heeft. Dit doen we met de ruim 700 (financiële) professionals die met hun specialistische kennis en toewijding dagelijks waarde toevoegen voor onze klanten. Zo kunnen we niet alleen met trots terugkijken op onze rijke geschiedenis, maar kijken we ook alvast vol trots naar de toekomst.

Om duurzaam en toekomstgericht te werken, zijn inclusie en diversiteit onmisbaar. Een divers personeelsbestand heeft een belangrijke functie bij innovatie, wendbaarheid en weerbaarheid van de organisatie. Het is onze ambitie om de nieuwe instroom bij iedere afdeling meer divers te laten zijn dan de uitstroom. Als iemand vertrekt, wordt er gezocht naar een nieuwe collega die een aanvulling is op het betreffende team. Dat kan gaan over sekse, maar ook over leeftijd, nationaliteit, achtergrond, etc.

 

Turning your talent into value

Binnen van Lanschot Kempen vinden we je ontwikkeling belangrijk. We bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Daarnaast moedigen we je aan om daadwerkelijk verschil te maken, zie je kansen voor jezelf of voor ons. Dan krijg je de ruimte om dit verder te ontdekken.

 • Een fijne stagevergoeding.
 • Een betrokken stagebegeleider;
 • Toegang tot ons digitale leerplatform en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen;
 • Een groot netwerk van mede-stagiairs en young professionals.
 • Een stageplek waar je écht waarde kunt toevoegen.
 • Waardevolle feedback en heel veel leermomenten.

Toon je interesse!

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Robert van de Looij

(afdeling IT Workplace Services) via r.vandelooij@vanlanschotkempen.com.

Ruim 2000 gebruikers verspreid over diverse afdelingen, business units, landen en zelfs continenten. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn afhankelijk van jou!

Robert van de Looij

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.