1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals
Private Banking

Stagiair(e) Private Banking, Business Professionals

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid

Creëer je eigen toekomst

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere Wealth Manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan langetermijnrelaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Ben jij een bachelor- of een masterstudent en zoek je een gave Private Banking meewerkstage? Ben je ambitieus en wil je iets extra’s uit je stageperiode halen? Wil je zowel project- en eventervaring opdoen als de Private Banking beleving meemaken? Ga dan aan de slag als stagiair bij het Private Banking team Business Professionals.

Voor de afdeling Business Professionals zijn wij op zoek naar een meewerk stagiair(e). Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Je handelt (financieel-) administratieve zaken van cliënten af en legt ze accuraat vast;
 • Je bereidt individuele afspraken van de private bankers voor door gegevens te verzamelen en diverse analyses te maken;
 • Ondersteuning bij het organiseren van diverse projecten, evenementen en commerciële acties;
 • Je signaleert behoeftes bij cliënten en legt deze aan de Private Banker voor;
 • Je signaleert mogelijke verbeteringen in de cliëntprocessen binnen de afdeling.

 

Als stagiair(e) ben je volledig lid van het Private Banking team Business Professionals. Dit team bestaat uit circa 20 medewerkers, waaronder Private Bankers, Relatiemanagers, Beleggingsadviseurs en stagiaires. Ons team richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk: partners van de gerenommeerde accountants-, advies- en advocatenkantoren. Hierbij maken we een scheiding tussen team Big4 en team Advocatuur. Deze interessante doelgroep heeft te maken met unieke financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk, waar wij als team in gespecialiseerd zijn.

Jouw talenten

Je bent een enthousiaste en initiatiefrijke student en je wilt alles uit je stage halen. Je volgt een hbo of WO opleiding in bijvoorbeeld de richting Finance, Tax & Advice (FTA), Bedrijfskunde of International Business Management en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?

 • Je bent een 3e/4e jaars WO/hbo student;
  Iemand die werkervaring wil opdoen d.m.v. een meewerkstage;
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor een fulltime (40 uur) meewerkstage vanaf augustus/september;
 • Afwachten is niets voor jou: je ontplooit initiatieven, op pro-actieve wijze;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed;
 • Je werkt accuraat en kwaliteitsgericht;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt klant- en servicegericht en kunt omgaan met details.
 • Nederlands talige student.

Zijn wie je bent

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Dat staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Turning your talent into value

Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten te ontwikkelen binnen het team Van Lanschot Business Professionals. Wij zijn het grootste en meest toonaangevende private banking team voor deze doelgroep. Jij krijgt binnen het team een ondernemende en vrije rol als stagiair(e). We laten je vrij om van jouw stage een succes te maken, maar ondersteunen je waar nodig. Je volgt een passend ontwikkeltraject en werkt samen met ervaren collega’s. Daarnaast krijg je de kans om tijdens jouw stage meerdere klantgesprekken bij te wonen onder begeleiding van een private banker en relatiemanager. Daarbij horen uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke stagevergoeding van € 650,00 per maand.

Toon je interesse!

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Stuur je CV en Motivatie naar Tessa Sala of Gabrielle Reuijl, beiden Relatiemanager bij Business Professionals, via t.sala@vanlanschot.com en +31620441971 of g.reuijl@vanlanschot.com en +31620215560

Past deze stageplaats niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door!

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.