1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Private Banking Regio Midden
Private Banking

Stagiair(e) Private Banking Regio Midden

 • Amsterdam
 • 32 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Klantgerichtheid
 • Organisatiebewustzijn

Creëer je eigen toekomst

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Opzetten, onderhouden en het ondersteunen over de uitvoering van de contactplanning met cliënten;
 • Plannen en inhoudelijk voorbereiden van individuele afspraken voor de Private, - Acquisitie Banker en het verzamelen, analyseren en uitwerken van relevante gegevens;
 • Voorbereidende werkzaamheden binnen het vermogensregieproces;
 • Voorbereiden en uitvoeren van marktbewerkingactiviteiten, inclusief de bewaking van de follow-up;
 • Voorbereiden en uitwerken van vermogensregie- en beleggingspitches en bezoekrapportages vermogensbeheer;
 • Signaleren van commerciële kansen bij gesprekken met de cliënt, voorbereiding en uitwerken van afspraken.

Jouw talenten

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

 • Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau in een financiële richting en zoekt een leuke en leerzame afstudeer/meewerk- stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van 32-40 uur per week;
 • Je bent representatief en cliëntgericht;
 • Je werkt georganiseerd en accuraat;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend en initiatiefrijk.
 • Werkervaring in de financiële sector is een pre maar geen vereiste.

Zijn wie je bent

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Voor Regio Midden zijn wij op zoek naar een meewerk/afstudeer- Stagiair(e) Private Banking. Op de afdeling Private banking werken circa 70 medewerkers, bestaande uit Private Bankers, Relatie Managers en Specialisten. Je stagebegeleider is de Relatiemanager.


In deze rol beheer je samen met de Private Banker en de Relatiemanager de klanten- en prospectportefeuille. Je ondersteunt de uitvoering van de contactplanning met cliënten.

Turning your talent into value

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Toon je interesse!

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Sascha Raspoort, Senior Relatiemanager, via s.raspoort@vanlanschot.com of 06 836 268 01.

Gaan je vragen het over recruitmentproces? Bel/sms/app: Stefan Karg, Recruiter via 06 13 40 77 20.

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.