1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Private Banking Support
Private Banking

Stagiair(e) Private Banking Support

 • Den Bosch
 • 32 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Flexibiliteit
 • Klantgerichtheid

Jouw baan

Voor de Afdeling Private Banking Support zijn wij op zoek naar een stagiaire. De afdeling Private Banking Support is de centrale mid-office van Private Banking en daarmee het verlengstuk van de commerciële afdelingen. De afdeling is verantwoordelijk voor o.a. het openen en wijzigen van relaties, het opmaken van contracten en alle andere bijbehorende administratieve werkzaamheden. Private Banking Support bestaat momenteel uit ongeveer 70 medewerkers en is volop in beweging om in te kunnen blijven spelen op de ontwikkelingen binnen en buiten de bank. Als stagiaire werk je nauw samen met de medewerkers Private Banking Support en ook met de kantoren in het land.

Je stelt de klant altijd centraal, het verbeteren van de klanttevredenheid is dé uitdaging.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Opstellen van brieven en overeenkomsten voor onze klanten
 • Invoeren en controleren van klantdata en diverse banksystemen
 • Inregelen van onlinebankieren
 • Openen / wijzigen / afwikkelen van relaties en rekeningen
 • Verrichten van overboekingen

Jouw ervaring

Stagelopen bij Van Lanschot Kempen betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

Om deze rol goed te kunnen vervullen heb je een klantgerichte instelling en weet je deze mentaliteit ook binnen het team goed te borgen. Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je volgt een opleiding op hbo-niveau en zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van minimaal 32 uur per week;
 • Je bent cliëntgericht;
 • Je werkt georganiseerd en accuraat;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je bent ondernemend en pro-actief.

Ons bedrijf

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjoerd van Opbergen (afdeling Private Banking Support) via s.vanopbergen@vanlanschot.com

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.