1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Treasury
Audit - Compliance - Risk - Legal

Stagiair(e) Treasury

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Bachelor WO
 • Analytisch denken
 • Omgang met Details
 • Samenwerken

Jouw baan

Voor Treasury zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). De afdeling Treasury bestaat uit 4 teams met in totaal 14 medewerkers, we zijn een klein afdeling waar iedereen veel eigen verantwoordelijkheid heeft. In een van de 3 teams die hieronder beschreven staan, loop je stage.

Liquidity & Portfoliomanagement beheert o.a. de beleggingsportefeuille en zorgt voor het liquiditeitsmanagement van de bank.

Funding Management verzorgt de institutionele funding van de bank d.m.v. diverse soorten obligaties.

Sales verzorgt diensten aan klanten op het gebied van valuta- en rentemanagement.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Meewerken bij een van de 3 teams;
 • Ondersteuning bij diverse projecten;
 • Daarnaast bestaat de mogelijkheid een specifiek project voor jou te omschrijven.
 • Je bent (operationeel) actief vanaf de eerste dag en zal tijdens je stage intensief worden begeleid door een teamlid van Treasury.

Jouw ervaring

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding, specialisatie en discretie.

Daarnaast zoeken wij het volgende: 

 • Je volgt een WO-opleiding (minimaal in het derde jaar), en hebt aantoonbaar interesse in de financiële markten;
 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je bent analytisch sterk;
 • Je denkt proactief mee en bent resultaatgericht;
 • Je werkt graag in teamverband.

Ons bedrijf

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Bij Treasury kom je in een team met toegewijde collega’s. Er zijn korte lijnen en er wordt veel eigen verantwoordelijkheid genomen, hierdoor is er voor iedereen ruimte om zijn ideeën te laten horen en is iedereen even belangrijk in het team. Naast werk is er ook ruimte voor ontspanning, dit doen we door regelmatig een leuke activiteit te organiseren. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de functie? Onze recruiter Marco Ambrosini kan je verder helpen, m.ambrosini@vanlanschotkempen.com, 0630355004. 

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.