1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair(e) Van Lanschot Kempen Private Office
Private Banking

Stagiair(e) Van Lanschot Kempen Private Office

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Bachelor
 • Analytisch denken
 • Communiceren
 • Klantgerichtheid

Jouw baan

Het betreft een meewerkstage waarbij het jouw taak is potentiële klanten (prospects) voor Van Lanschot Kempen Private Office goed in kaart te brengen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het inventariseren en categoriseren van het huidige prospectbestand. Hiervoor gebruik je o.a. Company Info, maar ook andere bronnen en netwerken. Daarbij breng je o.a. bedrijfsstructuren in kaart en maak je een analyse van de jaarcijfers. Voorts werk je samen met wealth- en relatiemanagers aan het tijdig oppakken van de Customer Due Dilligence onderzoeken.

Jouw ervaring

Jij weet wat onze klanten nodig hebben, nog voordat zij het zelf weten. Dat maakt jou de stagiair(e) die, samen met ons, onze geschiedenis vertaalt naar de wereld van nu. En dat je dan nog niet zo veel ervaring hebt, dat vinden wij niet erg. Want jouw drive om te willen leren en het uiterste uit jezelf te halen maakt dit meer dan goed.

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in een commerciële, economische of financiële richting of op het gebied van marketing;
 • Je hebt interesse en affiniteit met Private Banking;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en je staat stevig in je schoenen;
 • Je denkt in oplossingen;
 • Je bent accuraat en goed georganiseerd;
 • Je kunt een balans lezen.

Ons bedrijf

Bij Van Lanschot Kempen staat persoonlijke aandacht al sinds 1737 voorop. We zijn een private bank die de mens centraal stelt en feilloos aanvoelt wat de klant nu écht nodig heeft. Dit doen we met de ruim 700 (financiële) professionals die met hun specialistische kennis en toewijding dagelijks waarde toevoegen voor onze klanten. Zo kunnen we niet alleen met trots terugkijken op onze rijke geschiedenis, maar kijken we ook alvast vol trots naar de toekomst. Van Lanschot is onderdeel van Van Lanschot Kempen. Met labels als Kempen (asset management), Van Lanschot (private banking) en Evi (online beleggen) vertalen we onze historie naar de wereld van nu.

Voor de afdeling Van Lanschot Kempen Private Office zijn wij op zoek naar een Stagiair(e). De focus binnen Private Office ligt op vermogende particulieren en ondernemers met een vermogen vanaf 10 miljoen euro. Het team bestaat uit ervaren specialisten die in dienst staan van hoogvermogende cliënten met veelal internationale vraagstukken. Private Office werkt nauw samen met het institutionele bedrijf en de corporate finance-experts van Kempen & Co en met de buitenlandse vestigingen van Van Lanschot Bankiers.

Jouw stageplek bevindt zich op Amsterdam Zuidas. Op loopafstand van het trein- en metrostation én direct aan de A10. In ons modern ingerichte kantoorpand kom je niets te kort. Inspirerende collega’s, fijne werkplekken, een geweldig uitzicht over Amsterdam en excellente koffie: alles is aanwezig aan de Beethovenstraat 300.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden binnen de brede organisatie! Daar staat natuurlijk een goede stagevergoeding (ca. € 650) en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Op vrijdag wordt er vaak nog iets gedronken in ons eigen Café De Zon, boven in de Kempen toren. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan. Bij Van Lanschot Kempen kun je rekenen op:

 • een fijne stagevergoeding;
 • een reiskostenvergoeding;
 • 140 vakantie-uren per jaar, voor een fulltime stage;
 • een stageplek waar je écht waarde kunt toevoegen;
 • waardevolle feedback en heel veel leermomenten.

Geïnteresseerd?

Wordt ons verhaal jouw verhaal? Ben je er klaar voor om met ons waarde toe te voegen? Om kennis en ervaring op te doen bij een Wealth Manager waar persoonlijke aandacht voorop staat? Bij 3 keer een volmondig ‘ja’ kunnen we niet wachten om kennis met je te maken.

Toch nog iets meer weten over deze vacature? Roeland Kok, Professional Private Banking weet vast en zeker het antwoord op jouw vraag. Je kunt hem bellen via 088-553 1434 of appen via 06-13 63 05 11.

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.