1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair Corporate Finance
Corporate Finance

Stagiair Corporate Finance

 • Amsterdam
 • Voltijds
 • Master
 • Analytisch denken
 • Flexibiliteit
 • Omgang met Details

Jouw baan

Fulltime stage | start elke maand | vloeiend Nederlands spreken is geen vereiste

Kempen Corporate Finance and Equity Capital Markets richt zich op vijf sectoren, waaronder real estate, life sciences & healthcare, FI & fintech, infrastructuur en maritiem & offshore, en bedient klanten in heel Europa. Binnen deze sectoren beschikken we over grondige kennis over de bedrijven, de investeerders en de laatste ontwikkelingen en trends. Deze inzichten stellen ons in staat onze klanten te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties, zoals beursintroducties. Onze klanten kiezen voor Kempen vanwege ons onafhankelijk advies en onze tomeloze inzet voor het behalen van resultaten die hun verwachtingen overtreffen. In 2018 hebben we 37 transacties uitgevoerd met een opgetelde waarde van meer dan 38 miljard. Gemiddeld voeren we ruim 35 transacties per jaar uit.

 Als Corporate Finance-stagiair werk je nauw samen met onze medewerkers aan het voorbereiden van pitches om nieuwe opdrachten binnen te halen en het uitvoeren van lopende projecten en transacties. Gedurende de drie maanden durende stage fungeer je als volwaardig teamlid en word je actief betrokken bij (strategie)besprekingen.

De meest voorkomende taken van een stagiair zijn onder andere:

 • het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktgegevens;
 • het voorbereiden van presentaties voor klanten en/of andere adviseurs; 
 • het uitvoeren van gedetailleerde taxaties en financiële analyses.

Wil jij samenwerken met ondernemende en ambitieuze collega's aan het voorbereiden en uitvoeren van transacties? Dan is dit de plek voor jou!

De eerste startmogelijkheid voor deze stage is oktober/november 2021. 

 

 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar kandidaten met affiniteit met financiële markten en het voorbereiden van (financiële) analyses. Je beschikt over uitstekende analytische vermogens, uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamspeler. Je hebt commercieel inzicht, bent proactief, ziet kansen en durft initiatief te nemen. Je werkt het liefst op projectbasis, bent niet bang voor deadlines en bent bereid risico's te nemen. Ben je resultaatgericht en gedreven? Denk je dat jij bij onze organisatie past en wil je de uitdaging aangaan?

Jouw profiel:

 • studerend voor een masterdiploma of dit al behaald, bij voorkeur met een economische, financiële of technische achtergrond;
 • aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
 • bovengemiddelde cijfers;
 • extracurriculaire activiteiten; en
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Ons bedrijf

Kempen is een internationale investeringsbank, met de hoofdvestiging in Amsterdam. We maken deel uit van Van Lanschot Kempen en hebben ongeveer 450 mensen in dienst in onze vestigingen in Amsterdam, New York, Londen, Antwerpen en Parijs. We zijn gespecialiseerd in corporate finance, effecten en vermogensbeheer. Kempen staat voor professionaliteit, ondernemerszin en gedrevenheid.

 

Om duurzaam en toekomstgericht te werken, zijn inclusie en diversiteit onmisbaar. Een divers personeelsbestand heeft een belangrijke functie bij innovatie, wendbaarheid en weerbaarheid van de organisatie. Het is onze ambitie om de nieuwe instroom bij iedere afdeling meer divers te laten zijn dan de uitstroom. Als iemand vertrekt, wordt er gezocht naar een nieuwe collega die een aanvulling is op het betreffende team. Dat kan gaan over sekse, maar ook over leeftijd, nationaliteit, achtergrond, etc.

Wij bieden

Binnen Kempen vinden we je ontwikkeling belangrijk. We bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Daarnaast moedigen we je aan om daadwerkelijk verschil te maken, zie je kansen voor jezelf of voor ons. Dan krijg je de ruimte om dit verder te ontdekken.

 • Een fijne stagevergoeding.
 • Een betrokken stagebegeleider;
 • Toegang tot ons digitale leerplatform en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen;
 • Een groot netwerk van mede-stagiairs en young professionals;
 • Een stageplek waar je écht waarde kunt toevoegen;
 • Waardevolle feedback en heel veel leermomenten.

Geïnteresseerd?

Enthousiast? Solliciteer dan via de 'Nu solliciteren'-knop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sophie Koopman via s.koopman@vanlanschotkempen.com.

Jouw cv en motivatiebrief ontvangen wij graag in het Engels, upload daarnaast jouw bachelor en master cijferlijsten. Een assessment kan onderdeel zijn van het recruitment proces.

 

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.