1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair Corporate Finance
Corporate Finance

Stagiair Corporate Finance

 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Master
 • Analytisch denken
 • Flexibiliteit
 • Omgang met Details

Jouw baan

Fulltime stage | start elke maand | vloeiend Nederlands spreken is geen vereiste

Kempen Corporate Finance and Equity Capital Markets richt zich op vijf sectoren, waaronder real estate, life sciences & healthcare, FI & fintech, infrastructuur en maritiem & offshore, en bedient klanten in heel Europa. Binnen deze sectoren beschikken we over grondige kennis over de bedrijven, de investeerders en de laatste ontwikkelingen en trends. Deze inzichten stellen ons in staat onze klanten te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties, zoals beursintroducties. Onze klanten kiezen voor Kempen vanwege ons onafhankelijk advies en onze tomeloze inzet voor het behalen van resultaten die hun verwachtingen overtreffen. In 2018 hebben we 37 transacties uitgevoerd met een opgetelde waarde van meer dan 38 miljard. Gemiddeld voeren we ruim 35 transacties per jaar uit.

 Als Corporate Finance-stagiair werk je nauw samen met onze medewerkers aan het voorbereiden van pitches om nieuwe opdrachten binnen te halen en het uitvoeren van lopende projecten en transacties. Gedurende de drie maanden durende stage fungeer je als volwaardig teamlid en word je actief betrokken bij (strategie)besprekingen.

De meest voorkomende taken van een stagiair zijn onder andere:

 • het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktgegevens;
 • het voorbereiden van presentaties voor klanten en/of andere adviseurs; 
 • het uitvoeren van gedetailleerde taxaties en financiële analyses.

Wil jij samenwerken met ondernemende en ambitieuze collega's aan het voorbereiden en uitvoeren van transacties? Dan is dit de plek voor jou!

De eerste startmogelijkheid voor deze stage is april 2021. Vermeld in jouw motivatiebrief alsjeblieft je beschikbaarheid voor 2021.

 

 

Jouw ervaring

We zijn op zoek naar kandidaten met affiniteit met financiële markten en het voorbereiden van (financiële) analyses. Je beschikt over uitstekende analytische vermogens, uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamspeler. Je hebt commercieel inzicht, bent proactief, ziet kansen en durft initiatief te nemen. Je werkt het liefst op projectbasis, bent niet bang voor deadlines en bent bereid risico's te nemen. Ben je resultaatgericht en gedreven? Denk je dat jij bij onze organisatie past en wil je de uitdaging aangaan?

Jouw profiel:

 • studerend voor een masterdiploma of dit al behaald, bij voorkeur met een economische, financiële of technische achtergrond;
 • aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
 • bovengemiddelde cijfers;
 • extracurriculaire activiteiten; en
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Ons bedrijf

Kempen is een internationale investeringsbank, met de hoofdvestiging in Amsterdam. We maken deel uit van Van Lanschot Kempen en hebben ongeveer 450 mensen in dienst in onze vestigingen in Amsterdam, New York, Londen, Antwerpen en Parijs. We zijn gespecialiseerd in corporate finance, effecten en vermogensbeheer. Kempen staat voor professionaliteit, ondernemerszin en gedrevenheid.

Wij bieden

We bieden je een ondernemingsgerichte positie in een internationale, dynamische en uitdagende omgeving, waar je meteen je eigen verantwoordelijkheden krijgt en samenwerkt met klanten. Je doet ervaring op met vele verschillende transacties, zowel in een private als een beursgenoteerde omgeving. We bieden je praktijktrainingen en programma's op maat. Kempen biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijk beloningspakket en een professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Enthousiast? Solliciteer dan via de 'Nu solliciteren'-knop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sophie Koopman via s.koopman@vanlanschotkempen.com of via +T +31 612083845.

Motivatiebrief ontvangen wij graag in het Engels, upload daarnaast jouw bachelor en master cijferlijsten.  

#kempen

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.