1. Home
 2. Stages
 3. Stagiair Corporate Finance Life Sciences & Healthcare
Corporate Finance

Stagiair Corporate Finance Life Sciences & Healthcare

 • Amsterdam
 • Voltijds
 • Master
 • Analytisch denken
 • Flexibiliteit
 • Omgang met Details

Jouw baan

Kempen Corporate Finance and Equity Capital Markets richt zich op vijf sectoren, waaronder real estate, life sciences & healthcare, FI & fintech, infrastructuur en maritiem & offshore, en bedient klanten in heel Europa. Binnen deze sectoren beschikken we over grondige kennis over de bedrijven, de investeerders en de laatste ontwikkelingen en trends. Deze inzichten stellen ons in staat onze klanten te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties, zoals beursintroducties. Onze klanten kiezen voor Kempen vanwege ons onafhankelijk advies en onze tomeloze inzet voor het behalen van resultaten die hun verwachtingen overtreffen. In 2018 hebben we 37 transacties uitgevoerd met een opgetelde waarde van meer dan 38 miljard. Gemiddeld voeren we ruim 35 transacties per jaar uit.

In de praktijk betekent dit dat een stagiair samenwerkt in teams aan de uitvoering van verschillende transacties, maar ook aan strategische onderzoeken en het voorbereiden van pitches om nieuwe opdrachten binnen te halen.

De meest voorkomende taken van een stagiair zijn onder andere:

 • het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktgegevens;
 • het voorbereiden van presentaties voor klanten en/of andere adviseurs; en
 • het uitvoeren van gedetailleerde taxaties en financiële analyses.

Je werkt in teams aan de uitvoering van verschillende transacties, maar ook aan strategische onderzoeken en het voorbereiden van pitches om nieuwe opdrachten binnen te halen. De stage duurt drie maanden. 

De eerstvolgende startmogelijkheid voor deze stage is oktober/november 2021. 

Jouw ervaring

Groots denken, klein beginnen. Zo kun je bij Kempen impact maken. Op onze klanten en de maatschappij. En die wil om impact te maken, dat zit in je. Zie je nieuwe kansen in de markt? Jij neemt het initiatief! Je kent onze klanten door en door. Je kunt hun cases wel drómen. Anderzijds dromen wij dan weer van de stagiair Corporate Finance die nét dat beetje meer meebrengt, zeker als het gaat om analytische en communicatieve vaardigheden, commerciële visie en initiatief.

Jouw gedrevenheid om te leren en je vaardigheden optimaal te ontwikkelen is wat je onderscheidt van de rest.

Jouw profiel:

 • wetenschappelijk of financieel masterdiploma;
 • affiniteit met life sciences en de financiële sector;
 • studerend voor een masterdiploma of dit al behaald, bij voorkeur met een wetenschappelijke of financiële achtergrond;
 • bovengemiddelde cijfers;
 • extracurriculaire activiteiten; en
 • sterke communicatieve vaardigheden.
 • vloeiend nederlands spreken is geen vereiste

Ons bedrijf

Kempen is een internationale investeringsbank, met de hoofdvestiging in Amsterdam. We maken deel uit van Van Lanschot Kempen en hebben ongeveer 450 mensen in dienst in onze vestigingen in Amsterdam, New York, Londen, Antwerpen en Parijs. We zijn gespecialiseerd in corporate finance, effecten en vermogensbeheer. Kempen staat voor professionaliteit, ondernemerszin en gedrevenheid.

Om duurzaam en toekomstgericht te werken, zijn inclusie en diversiteit onmisbaar. Een divers personeelsbestand heeft een belangrijke functie bij innovatie, wendbaarheid en weerbaarheid van de organisatie. Het is onze ambitie om de nieuwe instroom bij iedere afdeling meer divers te laten zijn dan de uitstroom. Als iemand vertrekt, wordt er gezocht naar een nieuwe collega die een aanvulling is op het betreffende team. Dat kan gaan over sekse, maar ook over leeftijd, nationaliteit, achtergrond, etc.

Wij bieden

We bieden je een ondernemingsgerichte positie in een internationale, dynamische en uitdagende omgeving, waar je meteen je eigen verantwoordelijkheden krijgt en samenwerkt met klanten. Je doet ervaring op met vele verschillende transacties, zowel in een private als een beursgenoteerde omgeving. We bieden je praktijktrainingen en programma's op maat. Kempen biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijk beloningspakket en een professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Enthousiast? Solliciteer dan via de 'Nu solliciteren'-knop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sophie Koopman via s.koopman@vanlanschotkempen.com.

Motivatiebrief ontvangen wij graag in het Engels, upload daarnaast jouw bachelor en master cijferlijsten.  

 

Unlock your full potential

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.