1. Home
 2. Stages
 3. Stagiaire Private Banking Regio Zuid
Private Banking

Stagiaire Private Banking Regio Zuid

 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • Bachelor
 • Communiceren
 • Klantgerichtheid
 • Organisatiebewustzijn

Creëer je eigen toekomst

Voor regio Zuid zijn wij op zoek naar een meewerk- Stagiair(e) Private Banking. Op de afdeling Private banking werken circa 40 medewerkers, bestaande uit Private Bankers, Relatiemanagers en Specialisten. Je stagebegeleider is de Relatiemanager. In deze rol beheer je samen met de Private Banker en de Relatiemanager de klanten- en prospectportefeuille. Je ondersteunt de uitvoering van de contactplanning met cliënten. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn: 

 • Je handelt (financieel-) administratieve zaken van cliënten af en legt ze accuraat vast;
 • Je bereidt individuele afspraken van de private bankers voor door gegevens te verzamelen en diverse analyses te maken;
 • Ondersteuning bij het organiseren van diverse projecten, evenementen en commerciële acties;
 • Je signaleert behoeftes bij cliënten en legt deze aan de Private Banker voor;
 • Je signaleert mogelijke verbeteringen in de cliëntprocessen binnen de afdeling.
   

Jouw talenten

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

 • Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau in een financiële richting en zoekt een leuke en leerzame meewerk- stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van 32-40 uur per week;
 • Je bent representatief en cliëntgericht;
 • Je werkt georganiseerd en accuraat;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend en initiatiefrijk.
 • Werkervaring in de financiële sector is een pre maar geen vereiste.

Zijn wie je bent

Creëer je eigen toekomst

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Turning your talent into value

Turning your talent into value!
Wij bieden je de mogelijkheid om al je talenten te ontwikkelen binnen het team Van Lanschot regio Zuid. Jij krijgt binnen het team een ondernemende en vrije rol als stagiair(e). We laten je vrij om van jouw stage een succes te maken, maar ondersteunen je waar nodig. Je volgt een passend ontwikkeltraject en werkt samen met ervaren collega’s. Daarnaast krijg je de kans om tijdens jouw stage meerdere klantgesprekken bij te wonen onder begeleiding van een private banker en relatiemanager. Daarbij horen uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke stagevergoeding van € 650,00 per maand.Toon je interesse!

Toon je interesse!
Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Mariëlle Bergman, Teamleider Relatiemanagers, via m.c.j.bergman@vanlanschot.com of 06 10130752.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem contact met ons op.

Waarom vragen we deze informatie? Omdat we denken dat het in toenemende mate belangrijker wordt om ervoor te zorgen dat we een divers personeelsbestand in dienst hebben wat een afspiegeling van de samenleving is. Om de effectiviteit van onze werving te meten, willen we ook inzicht krijgen in het geslacht van sollicitanten die we aantrekken om te solliciteren bij Van Lanschot Kempen.
Upload via Dropbox
Upload via Dropbox
Heeft een van onze medewerkers u aangedragen? Laat hier hun Van Lanschot Kempen e-mailadres achter zodat we contact met ze op kunnen nemen.
Vul de verplichte velden in
Deze site is beschermd met reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.