1. Home
 2. Internships

Hi Young Talent!

Wij hebben doorlopend vacatures voor stagiair(e)s, werkstudenten, trainees of starters. Je hoeft niet alles al te weten en kunnen, zolang je maar de interesse en motivatie hebt om veel te leren. Daar draait het als young professional bij Van Lanschot Kempen om. Verantwoordelijkheid nemen en impact maken volgen dan snel genoeg. 

Bekijk de mogelijkheden!

Stagiaires & werkstudenten

Dit is een mooie kick-start van jouw carriere. Stages zijn meestal verbonden aan je studie en zijn gericht op leren, het verkennen van interesses en je wordt begeleid door  onze specialisten. Het type van de stage (meewerk en/of scriptie) en de duur (3-6 maanden) variëren per afdeling. Daarnaast bieden we een werkstudentschap aan. Dit biedt flexibiliteit, extra praktijkervaring en meer verantwoordelijkheden. Hiervan betreft de duur meestal 6 tot 12 maanden.

Startersfuncties

Al afgestudeerd en klaar om je verder te ontwikkelen? Onze startersfuncties zijn voor kandidaten die precies weten waar hun interesses liggen. Of je nu net afgestudeerd bent of al een paar jaar ervaring hebt, we hebben mogelijkheden voor je. Als je van carrière verandert, is een startersfunctie misschien ook iets voor jou.

Traineeships

Onze traineeships duren 15 tot 24 maanden en zijn ideaal voor pas afgestudeerden die uitgebreid kennis willen maken met Van Lanschot Kempen. Sommige traineeships bestaan uit rotaties, waardoor je inzicht krijgt in meerdere afdelingen, terwijl andere traineeships zich richten op het ontwikkelen van expertise en kennis op een specifiek gebied.
Digital & Technology traineeship: gedurende een periode van 15 maanden draai je als trainee mee op 4 verschillende afdelingen - drie binnen één van onze Digital & Technology teams en één in een andere Business Unit. Dit traineeship is perfect voor kandidaten met digitale vaardigheden die niet zeker weten welke richting ze op willen binnen het IT-domein.

Investment Management Traineeship: gedurende 16 maanden kan je verschillende gebieden van Investment Management verkennen. Tegen het einde heb je als trainee een overzicht van de mogelijkheden binnen Investment Management bij Van Lanschot Kempen.

Finance & Risk Traineeship: als trainee beleef je 18 maanden lang een unieke kickstart van je professionele carrière. Je draait mee in 3 Finance & Risk afdelingen en aansluitend een korte rotatie in een team buiten dit vakgebied.  

Meet our young talents!

Story

'Everyone is easily approachable'

Tycho van Denderen - Fiduciary Manager
Story

'Surround yourself with mentors'

Feyza Sen - Product Owner

Ons selectieproces

Ibo Metz, HR Director: "Iedereen heeft (onbewuste) vooroordelen en de ene kan dit beter uitschakelen dan de ander. We willen jou als talent niet missen, en daarom vinden wij het belangrijk om zo objectief mogelijk te selecteren. Daarnaast ervaren onze kandidaten deze methode als zeer positief en wordt de ervaring beoordeeld met een 4,4/5."

In het selectieproces voor onze junior vacatures vragen we je allereerst om je CV. Indien deze voldoet aan enkele harde criteria, die benoemd worden in de vacature, word je uitgenodigd voor een game-based assessment. Dit doen we om jouw cognitie en gedrag te meten waardoor we jouw ware potentieel als kandidaat kunnen zien. We gaan dus niet alleen af op jouw (studie)resultaten en ervaring, maar willen daadwerkelijk kijken of jouw persoonlijkheid past bij de vacature. Na afronding van het assessment kun je nog kort jouw motivatie toevoegen voor onze organisatie en de rol waar je op solliciteert. Na het assessment kun je worden uitgenodigd voor een eerste ronde van 1 of 2 interviews.

Tijdens deze eerste ronde gaan we vooral in op motivatie en cultural fit. Dit is natuurlijk ook een kans voor jou om meer te vragen over ons bedrijf, het team en de functie waar je op solliciteert. Met deze manier van selecteren streven we naar een zo objectief mogelijk selectieproces.

Voldoe je niet aan alle vereisten in de vacature maar heb je wel het gevoel dat jouw profiel goed aansluit op de functie? Neem dan vooral even contact op met één van onze campus recruiters. 

 

Stagemogelijkheden

Expertises
Locaties

starters & werkstudenten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor starters en werkstudenten? Klik op de knop hieronder.

Bekijk de vacatures hier!
Investment Management
Global Listed Infrastructure Fund - Stage
 • Amsterdam
 • 40 uur
 • Aanpassingsvermogen
 • Analytisch denken
 • Samenwerken
Investment Management
Fund Management – Stage
 • Amsterdam
 • 32 - 40 uur
 • Aanpassingsvermogen
 • Analytisch denken
 • Communiceren
Corporate Finance
Corporate Finance/ Equity Capital Markets– Stage
 • Amsterdam
 • Voltijds
 • Analytisch denken
 • Communiceren & Optreden
 • Samenwerken