1. Home
  2. Expertises
  3. Private banking
Private Banking Van Lanschot Kempen

Private Banking

Word het persoonlijke aanspreekpunt voor onze klanten. Leer wat ze belangrijk vinden; geef proactief jouw deskundige advies en biedt slimme oplossingen.
Interesse? Bekijk ons vacatureaanbod.

Bekijk vacatures

Werken bij Private Banking

Van Lanschot bestaat al bijna 300 jaar en we willen uiteraard nog eeuwen mee. Met Private Banking houden we daarom vast aan onze kernwaarden en staan we tegelijkertijd modern in de toekomst. Wat dat betekent? Dat we altijd gaan voor langetermijnrelaties. Dat we uitgebreid de tijd nemen om prospecten en klanten beter te leren kennen. En dat we binnen onze branche vooroplopen met de digitalisering.

We houden de lijnen kort. Dat betekent dat je bij ons één dag per week samenkomt met diverse specialisten uit de regio. Je leert van elkaar, overlegt over klanten en bedenkt samen de beste oplossingen. De rest van de week draait om de business. Je voert ongeveer acht klantgesprekken of je neemt iemand mee naar een aansprekend lokaal evenement, het Van Gogh Museum of het Concertgebouw.

Bij Private Banking streven we diversiteit na, zodat we bij elke klant een passende banker hebben. We zijn allemaal klantgericht en commercieel ingesteld. En we werken met oprechte interesse in de mens. Hieronder vind je onze verhalen en vacatures.

story

Denken als onze klanten

Peter Huiskamp - Product Owner Investments
Video

Het gaat over de klant en wat hij wil bereiken

Cassandra Smith - Private Banking Director

Private Banking vacatures

Locaties
Private Banking
Vermogenscoach
  • Amsterdam
  • 32 - 40 uur
  • Communiceren
  • Ondernemerschap
  • Overtuigingskracht
Bekijk alle vacatures