1. Home
  2. Expertises
  3. Business services
Business Services Werken bij Van Lanschot Kempen

Business Services

Zorgen dat de commercie kan scoren.
Bekijk vacatures

Over Business Services

Business Services bestaat uit verschillende afdelingen. Denk aan Corporate Communicatie, HRM en Facility Management. Samen ondersteunen we de private bankers, vermogensbeheerders en analisten zodat zij zich volledig kunnen richten op de klant. Op deze pagina vind je een dwarsdoorsnede van de werkzaamheden en natuurlijk onze vacatures.

Communicatie
Bij Corporate Communicatie hebben we allemaal een specialisatie, en werken we in steeds wisselende teams aan verschillende onderwerpen. We begeleiden de business bij zowel mooie mijlpalen als gevoelige thema’s. Waar mogelijk plannen we onze communicatie zorgvuldig, maar soms moetenwe snel schakelen en reageren op de actualiteit. 

Werken bij Corporate Communicatie betekent omgaan met kritische stakeholders, zowel intern als extern. Je zit dicht op het vuur en moet kennis van zaken hebben. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je een boodschap goed kunt overbrengen, bijvoorbeeld op intranet, in jaarverslagen en klantcommunicatie of in de pers. Daarbij is het belangrijk dat je mogelijke twistpunten herkent en dat je weet hoe je daarop inspeelt.

Facility Management
Van Lanschot Kempen overtreft graag de verwachtingen van klanten. Dat betekent voor Facility Management dat we heel diverse verzoeken voor dienstverlening en ondersteuning krijgen. Omdat we snappen wat onze klanten en collega’s nodig hebben worden we al aan het begin van grote projecten ingeschakeld. Dat maakt het werk van het team uitdagend en veelzijdig.

Als je graag naar verbeteringen zoekt en van innovaties houdt, ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben we namelijk de opdracht om de organisatie verder te verduurzamen. Dat is breed – van de klimaatbeheersing in gebouwen tot contracten met ‘groene’ leveranciers en het tegengaan van verspilling. Daarbij bundelen we de verschillende expertises binnen onze afdeling voor het beste resultaat.

Finance, Reporting & Control
Bij Finance, Reporting & Control werk je – uiteraard – met cijfers. FRC bestaat uit zes verschillende teams en gezamenlijk zorgen we ervoor dat we zo goed mogelijk inzicht geven in de financiële prestaties van de organisatie. Dat kunnen rapportages aan De Nederlandsche Bank zijn, jaarverslagen voor aandeelhouders of dashboards voor een directeur van Private Banking. Je speelt daarbij in op de wensen van de business en de constant veranderende wet- en regelgeving.

Als je bij ons werkt, kijk je tegelijkertijd verder dan de cijfers alleen. We automatiseren steeds meer, waardoor we extra toegevoegde waarde kunnen leveren. Dat doen we door analyses en adviezen, waarmee we het complexe verhaal achter de cijfers begrijpelijk maken. Daarmee dragen we bij aan de strategische richting van de bank en dát maakt ons werk het allerleukst.

interview

Een dag op kantoor als ...

Ad van Schijndel - Teamleider Finance
story

Met de juiste gegevens de goede toon zetten

Jos Hermans - Specialist Business Intelligence, Finance, Reporting & Control
story

Het vermogen om jezelf te zijn

Rolf Schrama - Adviseur Diversiteit en Inclusie

Business Services vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures voor de geselecteerde filters.
Bekijk alle vacatures