1. Home
  2. Over ons
  3. People & projects
  4. Digital and Technology - Leonie Janssen Daalen

Alle digitale middelen binnen handbereik

Ik ben in maart 2021 vanuit Hof Hoorneman Bankiers bij Van Lanschot Kempen aan de slag gegaan. Dat was best een overgang: van een organisatie met zeventig mensen naar een bedrijf met ruim zestienhonderd collega’s. Tot nu toe zie ik vooral veel voordelen aan het werken in een grotere organisatie. Alles is goed georganiseerd en gestructureerd, met alle benodigde digitale middelen binnen handbereik. Een andere aangename verrassing is hoezeer iedereen bereid is te helpen.

Teamwork is sterk bij Van Lanschot Kempen. Met name bij Digital, Advanced Analytics en Technology zijn de teams zeer divers. Dat verbreedt echt je perspectief en zorgt ervoor dat je oplossingen ontwikkelt voor allerlei klantgroepen. Mijn team is verantwoordelijk voor alle websites van de verschillende merken van de onderneming. En voor de website ‘Werken bij Van Lanschot Kempen’. Onze taak is niet alleen het onderhouden van die sites, maar ook het testen en doorvoeren van nieuwe functionaliteiten voor de ontwikkeling ervan.

In 2021 hebben we bijvoorbeeld een online omgeving gemaakt voor requests for proposals (RFP) waarmee het Pre-Sales-team een persoonlijke webpagina voor een prospect kan maken. Een pensioenfonds kan bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in onze beheercapaciteiten. Met deze omgeving kunnen we dat pensioenfonds direct een webpagina bieden met alle informatie die het tijdens de RFP-fase nodig heeft, zoals specifieke documenten en contactgegevens. En al die informatie is veilig toegankelijk via een persoonlijke login. Het project is een voorbeeld van goed teamwork tussen het Pre-Sales-team, onze collega’s bij Marketing en Communicatie, de UX-ontwerpers, het Security-team en de ontwikkelaars in mijn team, die alle vereisten, de functionaliteit, het ontwerp en de beveiliging samen hebben ontwikkeld.

Leonie Janssen Daalen product owner Omni-channel Acquisition